behöver du lasagne plattor, gratäng ost, vitlök, mjöl, mjölk, matlagningsgrädde, tomatpure, kött och grillkrydda och aromatkrydda.
Jag började att ställa ungnen på 225 grader. Sen började jag att bryna köttfärsen tills den fick en mörkare ton.
Sen la jag i köttfärsen i en gryta för att sedan blanda i mjölken, grädden, mjölk & mjölblandningen, tomatpuren, vitlöken, den rivna osten och de olika kryddorna.
![]() ![]() |
När köttfärssåsen sen hade blivit tjockare och tillräckligt smaksatt började jag med att lägga ut lasagneplattorna och köttfärsen. Överst toppade jag med riven gratäng ost.
När lasagnen sen fått en gyllenbrun fin färg tog jag ut den ur ungen och här är resultatet.




Vilket jättefint blogginlägg! Precis det här gillar vi! Bilder, texter, process... Jag har ytterligare något litet tips att delge på torsdag.
SvaraRaderaBlogga flitigt